Logga3d

Team Hbrg

Under hösten 2017 startade vi upp konceptet Team HBRG. Detta är för dig som vill lära dig mer om träning och tävling av häst och dessutom ingå i en gemenskap.

I Team HBRG erbjuder vi dig chansen att, förutom att lära dig mer om träning och tävling, även möjlighet att själv få tävla eller träna extra på skolans hästar utöver den ordinarie skolundervisningen.

Under det första året med Team HBRG har ett antal elever varit ute och tävlat, vi har hållit kurser i såväl hoppning som dressyr på samtliga lov och några av teamets medlemmar har följt med på olika evenemang, t.ex. hoppträning för Bo Kristoffersson. Vi har träffats varje torsdag och fredag eftermiddag efter skolans slut och då haft olika aktiviteter, allt från traditionell hästskötsel och lastbilstvätt till fysträning och genomgångar om mental träning. I Team HBRG är alla välkomna och det är ett roligt komplement till den vanliga undervisningen och även intressant för den som siktar på tävlingsinriktningen i åk 3 men vill få chansen att komma igång lite tidigare!

 

Exempel på hur det kan se ut när vi är ute på tävling med teamet.